Op 16 september is stichting Cynthia opgericht, door mijn echtgenoot, mijn broer en een vriendin. Wat superlief! Vervolgens was er een website nodig, waarop iedereen kan lezen en zien waarom er een inzamelingsactie wordt gestart.

Zondag 6 oktober is www.stichtingcynthia.nl. officieel de lucht ingegaan. Onder andere twee vrienden van mij (een webdesigner en een vormgever), hebben zich hard gemaakt om de website en de communiciatie eromheen zo goed en snel mogelijk te realiseren. En dat is ze gelukt. Wat hebben jullie hard gewerkt met z’n allen! Zonder jullie had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Ontzettend bedankt lieverds voor jullie inzet. Jullie zijn toppers!

We zijn nu bijna 4 weken verder en we zijn al ruim over de helft van ons doel, 80.000 euro. Echt niet te geloven, wat geweldig! Alle mensen die al hebben gedoneerd, hartstikke bedankt. Bedankt dat jullie mij willen helpen op weg naar een betere toekomst.

Maar we zijn er nog niet. Door familie, vrienden en kennissen worden er de komende tijd nog verschillende acties georganiseerd om de rest van het geld bij elkaar te krijgen. Super!