Dag lieve mensen,

Elke keer maak ik nog kleine stapjes in de stijgende lijn, dus daar ben ik heel erg blij om. Elk klein stapje is voor mij een heeeele grote stap. 🥰
En dit allemaal mede dankzij jullie!!! Ik kan jullie niet genoeg blijven bedanken.😘
Nogmaals ontzettend veel dank voor jullie steun. Zonder jullie was dit allemaal nooit gebeurd. Ik ben jullie eeuwig dankbaar.😘😘

De goede en slechte dagen wisselen zich af. De dagen dat ik me wat slechter voel is met name qua energie/vermoeidheid, meer pijn. Eigenlijk de klachten die ik al had, maar dat hoort er bij.

Moet je nagaan dat ik eigenlijk 6 april pas in de planning stond om naar Mexico te gaan. Had ik er dan wel heen gekund? Of misschien wel heen, maar hadden we dan na een maand weer thuis kunnen komen?….Ik denk het dus allemaal niet. Hoe lang was het dan uitgesteld? Eén jaar? Twee jaar? En hoe was ik er dan aan toe geweest?….Maar gelukkig ben ik er al geweest, yes!!! Het heeft zo moeten zijn 😇🥰

Lieve mensen, hou vol! Samen komen we hier door heen 💪😘😘