Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd voor ik weer wat liet horen, sorry! Maar de afgelopen dagen voelde ik mij erg slecht. Mijn lichaam moest wennen aan de chemo, logisch als je het nog nooit hebt gehad, maar vandaag voel ik mij weer een stuk beter gelukkig.😊

Ik vertel hieronder het schema van de aankomende week zodat jullie weten wat er hier gebeurd.

> Vanaf afgelopen zaterdag (11 januari) krijg ik 8 dagen 2x per dag een injectie in mijn bovenarm om de goede stamcellen op te wekken.

> Aankomende zaterdag (18 januari) krijg ik een, onder narcose een canule (een soort holle buis) in de borstholte ingebracht.

> Zondag (19 januari) worden mijn goede stamcellen eruit gehaald via die ingebrachte canule en krijg ik dezelfde dag en de dag erna weer een chemokuur.

> Dinsdag (21 januari) worden mijn stamcellen weer via de canule teruggegeven🎉

> Ik heb in de daaropvolgende 7-10 dagen geen immuunsysteem en ik moet dan strikte voorzorgsmaatregelen nemen.

Als het me lukt en me goed genoeg voel zal ik jullie voor die tijd nog wel een paar foto’s sturen / laten weten hoe het gaat.

Zonder onze kleine lieve meid voelt heel leeg, maar gelukkig kunnen we iedere dag facetimen. We missen je lieve schat en houden ontzettend veel van jou!! 😍🥰😘
Ik wil jullie hierbij ook nogmaals ontzettend bedanken dat ik deze kans krijg, echt geweldig!!🥰 Zonder jullie had ik deze kans niet gekregen. Door jullie steun voel(de) ik mij ook sterk genoeg om deze behandeling aan te gaan. Dank jullie wel allemaal!!😘😘😘