Hallo allemaal,

Het is weer tijd om wat van me te laten horen. Ik spreek en zie dagelijks al veel mensen die aan mij vragen hoe het met me gaat. Ontzettend lief al die interesse🥰

Tot nu toe heb ik geen schub/aanvallen meer gehad. Dat is een goed teken. Dat is immers het doel van de behandeling. Om de MS te stoppen en geen verdere achteruitgang te hebben. Ook ‘kunnen’ de aankomende twee jaren de klachten die ik heb verbeteren. Elke verbetering is een ‘bonus’.

 

Ik ben 2 weken geleden begonnen met fysiotherapie. Gelukkig kan dat weer. Ik doe verschillende oefeningen, zoals fitnessapparatuur, loopoefeningen, evenwichtsoefeningen en krachtoefeningen. Dit bouw ik iedere keer een beetje verder op. Ik ga er met veel enthousiasme heen en kom iedere keer met nog meer enthousiasme terug, omdat het erg goed gaat.😊

Ik kan nu ongeveer 750 meter lopen, zonder stok, zonder te stoppen💪🙃 daarna even rusten en dan kan ik weer zo’n stuk teruglopen. Dat voelt echt geweldig! Wie had dat ooit gedacht vorig jaar, nadat hier in Nederland gezegd werd ‘we kunnen niks meer voor je doen’😬 En ik dus al gebonden was aan de loopstok en rolstoel.
Dus ik heb al een ‘bonus’ binnen😃

Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en geluk toe.
Let goed op jullie zelf😘