Stamceltransplantatie
4 januari vliegen Jeroen en ik naar Mexico voor mijn stamceltransplantatie. In het kort: Mijn immuunsysteem zal daar worden afgebroken door middel van chemotherapie en weer worden opgebouwd met mijn eigen stamcellen. Hopelijk hoor ik bij de 80% waarbij de MS stopt. En wellicht zullen er zelfs verbeteringen optreden van mijn huidige klachten. Het traject zal op 6 januari beginnen en als alles voorspoedig verloopt, vliegen we op 1 februari weer terug.

Streefbedrag
Met alle nog lopende acties zijn we het streefbedrag van 80.000 euro ruim overschreden. We zitten inmiddels bijna op 100.000 euro! Met het geld dat niet meer nodig is voor de behandeling of nazorg, willen we een ander (vergelijkbaar) doel een vliegende start of een impuls geven.

Benefietavond
Dit is ook de reden dat ‘Gorssel Helpt’ de benefietavond op 18 januari gewoon door wil laten gaan. Er is een leger van vrijwilligers opgestaan (zowel crew als artiesten) om een topavond neer te zetten. Gezien de werkzaamheden en investeringen die er gedaan worden, wil de organisatie zeker zijn van voldoende bezoekers. Dus worden de kaarten enkel aangeboden in de voorverkoop tot 9 januari.

(Online) verkoop tickets
Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij ’t Trefpunt, de Hoek, Bechtle in Gorssel en het Hart in Eefde. Ook zijn de tickets online te bestellen via deze link. Je komt dan automatisch op de gastenlijst en ontvangt de tickets aan de deur.

Nogmaals wil ik iedereen bedanken dat mijn stamceltransplantatie mogelijk is gemaakt en ik hoop dat de benefietavond een spetterende afsluiter wordt van deze bijzondere periode en een mooi begin van het nieuwe jaar!