Lieve mensen,

Vandaag is my lucky day! Ik mag weer naar huis!!!😀🤩
Vanavond om 22.00u (bij jullie alweer 5.00u de volgende ochtend) gaan we vliegen!🛫
Dinsdagmiddag (4 februari) Nederlandse tijd komen we weer in Nederland aan🛬

Och wat verlangen wij weer naar Esmee, niet normaal!!! We hebben haar zo ontzettend gemist!!! We kunnen niet wachten om onze lieve meid weer in onze armen te kunnen sluiten en dat ons gezinnetje weer compleet is👨‍👩‍👧, we houden zo ontzettend veel van jou lieve schat!!🥰😍

Maar ook hebben wij natuurlijk onze familie, vrienden en kennissen gemist. Onze eigen omgeving en ons eigen huis en niet te vergeten, het Nederlands eten😉.

De maanden voor dat we naar Mexico gingen zijn echt hele gekke/onrustige/drukke maanden geweest. Het leek wel of ik in bubbel zat die overal over- en doorheen is gevlogen. Waarin ik van alles heb gezien en gehoord hoe al jullie lieve mensen zich zo ontzettend druk voor mij hebben gemaakt en mij zoveel hebben gesteund, zodat ik naar Mexico kon gaan. Ik heb gewoon geen idee meer hoe ik jullie hier voor kan bedanken😔
Ik ben voor de aHSCT behandeling in Mexico geweest, door jullie!! Jullie hebben mij geholpen om mijn lichaam de halt toe roepen! Tot hier en niet verder. Weg met die MS!!
Ik hou van jullie allemaal dat ik deze kans heb gekregen!!!😘😘 Dank jullie wel!!!

De tijd hier was niet makkelijk, heb het met flinke tegenslagen best zwaar gehad. Maar mijn lieve echtgenoot heeft me er doorheen geholpen, echt geweldig hoe hij mij heeft verzorgd en gesteund, hou zo ontzettend veel van jou lieverd!!!😍🥰😘

Maar ook nogmaals al jullie Facebookberichten, Whatsappberichten, telefoontjes waren een grote steun voor mij, dank daarvoor😘

Maar als ik weer thuis ben begint de rollercoaster pas echt. Het zal met ups and downs gaan, maar ook daar moet ik mij weer door heen vechten. En dat gaat me lukken💪
In de eerste weken/ maanden word ik thuis bezocht door een hematoloog die mijn bloedwaardes in de gaten houdt. Ik moet uitkijken dat ik geen koorts krijg. Heel goed opletten wat ik eet i.v.m. een super laag immuunsysteem.
Ik mag niet naar drukke ruimtes toe. Als er bezoek komt, maar met weinig tegelijk. Geen verse bloemen i.v.m. eventuele bacteriĆ«n/beestjes die er in kunnen zitten. Het betekent ook dat schoenen uit moeten bij de deur, handen wassen en desinfecteren, mondkapje op, geen handen en knuffels (maar die halen we wel in als het weer kan😉) geven.

Ik heb zojuist de laatste controle gehad bij de chirurg en het was goed, yeah!
Nu de koffers inpakken en einde middag op naar het vliegveld en naar huis!!! Joehoe!!

En echt waar, ik kan alleen maar veel lof uitspreken over alle personeelsleden hier in het appartementencomplex en in de verschillende ziekenhuizen/klinieken waar ik ben geweest. Iedereen is zo ontzettend aardig geweest voor me, ze communiceren fantastisch met elkaar en je hoeft ze maar iets te vragen en ze zorgen ervoor, geweldig!! Jullie zijn allemaal toppers hier!! Ik ga jullie missen!!

Groetjes en veel liefs van mij en ook namens Jeroen xxx