Dag lieve allemaal,

Hoe voel ik mij nu. Het blijft op en af gaan met goede en slechte dagen, maar gelukkig zijn er nog steeds meer goede dan slechte dagen, yes!😊
Op de slechte momenten/dagen, denk ik er aan dat het de volgende dag weer beter kan zijn.

Ik blijf twee keer in de week naar de fysiotherapiepraktijk gaan om mijzelf fitter en sterker te maken. Ik sta nu gewoon een half uur op de loopband, een kwartier op de crosstrainer en een kwartier op de ligfiets. Ongelofelijk toch mensen!!😮😀 Ik kan het zelf ook nog steeds niet geloven wat ik nu allemaal al weer kan in vergelijking met vorig jaar. Daarnaast doe ik ook nog loop- en evenwichtsoefeningen. Dat ik die loopstok nu aan de kant kan leggen, voelt echt geweldig!

De pijnmedicatie voor de ‘MS-pijn’ ben ik ook aan het afbouwen om te kijken hoe dat gaat en ik moet zeggen dat dit ook aardig goed gaat😊 Durf het eigenlijk bijna niet hardop te zeggen, omdat ik bang ben dat het zo weer de andere kant op gaat😬

Ook heb ik tot nu toe nog steeds geen schubs/aanvallen meer gehad yes, yes, yes!! Dat is een goed teken!
Voor de mensen die het nog niet eerder gelezen hebben of vergeten zijn herhaal ik: Dat bovenstaande het doel van de behandeling blijft. Om de MS te stoppen en geen verdere achteruitgang te hebben. Ook ‘kunnen’ de aankomende twee jaren de klachten die ik heb verbeteren. Elke verbetering is een ‘bonus’.

Ik moet ook al mijn vaccinaties weer halen bij huisarts welke we allemaal als kind hebben gekregen, want die zijn ook allemaal verdwenen. De eerste rondes heb ik er alweer op zitten. Nu over één jaar weer.

Wat ook fijn is dat ik op mijn goede dagen weer meer energie heb om dingen te ondernemen met mijn gezin. Dat voelt ook echt fantastisch! Helemaal als je die pretoogjes met die grote lach van mijn dochter ziet, word ik helemaal gelukkig van!😍

Ik probeer positief te blijven ook al is dat niet altijd even makkelijk, maar dat geldt vast en zeker niet alleen voor mij.
Ik wens iedereen weer veel sterkte, geluk en goede gezondheid toe in deze moeilijke tijd. Blijf op jullie zelf letten en op de mensen om jullie heen😘