Jeroen, de man van Cynthia is de afgelopen weken erg druk geweest. Naast zijn betrokkenheid bij de stichting en alles wat daarbij komt kijken, is hij ook nog eens erg handig met het lasapparaat en de haakse slijper. Het resultaat:

– 80 stalen kerstbomen, mat zwart gepoedercoat
(de kleine zijn 110 cm hoog en kosten 50 euro per stuk, de grote zijn 170 cm hoog en kosten 65 euro per stuk)

– 25 vuurkorven
(zonder vleesrooster kosten 120 euro per stuk, met vleesrooster kosten 155 euro per stuk)

De volledige opbrengst hiervan gaat naar Stichting Cynthia.
Jeroen heeft bij het maken van de stalen items hulp gehad van vrienden, maar met name dankzij zijn vader (Geert Holtkuile) en Han Walgemoed heeft hij deze aantallen kunnen realiseren.

Interesse? Wees er snel bij, de verkoop gaat hard! Bestellen kan via  info@stichtingcynthia.nl
Wat er over blijft is te koop op de mini-kerstmarkt op 13 en 14 december. Hier zijn tevens de vooraf bestelde vuurkorven en stalen kerstbomen af te halen.